EXPO 2016 ANTALYA

Türkiye'nin ilk EXPO'su olan EXPO 2016 Antalya, Aksu'da 1121 dekarlık alanda, Nisan-Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

6 ay boyunca açık kalacak olan EXPO'ya bugüne kadar EXPO'lara yapılan en yüksek uluslararası katılım ve yerli-yabancı 8 milyon ziyaret hedeflenmektedir.

Tanıtım ve turizme büyük katkılar sağlayan Expolar, düzenlendiği kente büyük yatırımlar çekmekte, altyapı ve hizmet alanlarını geliştirmektedir. Şehrin ticarî hayatı ve tarım sektörleri de bu oluşum ile gelişmektedir.

Alanyalı Ahşap olarak, bu büyük organizasyonda ahşaba hayat vererek, ülkemizin ve ahşabın tanıtımına katkı sağlamanın yanı sıra güzel Antalya'mıza kalıcı eserler vermenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Türkiye'nin 7 coğrafi bölgesinin mimari özelliklerini yansıtan 7 ayrı ev planlanmış olup, bu evlerde bölgelere ait yemek kültürlerinin sunulacağı restoranlar bulunmaktadır.

Ayrıca ülke bahçeleri yakın konumlanmış tek katlı 2 adet restoran yer almaktadır.

7 adet Türk Evi ve 2 adet restoran yapısının ahşap işleri (tavanlar hariç) Alanyalı Ahşap imzası taşımaktadır. Bu ahşap işlerine örnek olarak; ahşap doğrama, cephe kaplama, korkuluk, kat silmesi, söve, niş, pano dolapları, merdiven, alın kaplamaları, lambri, hatıl, kolon kaplamaları, meşe parke döşemeleri verilebilir.

İLETİŞİM

Organize Sanayi Bölgesi 2.Kısım 23.Cd. No: 3 Döşemealtı / ANTALYA / TÜRKİYE

+ 90 242 258 18 58 - alanyali@alanyaliahsap.com.tr

Tüm hakları saklıdır.

© 2024