16-19 Kasım Yapex Yapı Malzemeleri Fuarı

16-19 Kasım Tarihlerinde 24. Uluslar arası yapex yapı malzemeleri fuarı İnşaat teknolojileri ve yapı yenileme fuarına katılıyoruz.

YAPEX Fuarlarında Antalya, yapı endüstrisinin tüm Anadolu'daki en büyük buluşma noktası ve ticari platformu...

2016'da 24. yılını gerçekleştirmekte olan YAPEX, bu yıldan itibaren yenilenen ve büyütülen fuar alanı Antalya Expo Center'da katılımcı ve ziyaretçilerinin karşısına yepyeni bir fuar yaklaşımı ile çıkıyor.

YAPEX Yapı, İnşaat ve Restorasyon Fuarı'nın 23 yılda gelmiş olduğu noktada, bazı malzeme grupları ve sergileme içerikleri öne çıkıyor, fuarın önemli ve güçlü bir ürün kategorisini oluşturuyor... Diğer bazı ürün kategorileri, Antalya ve hinterlandı ile bu bölgelerde önem kazanan "turizm mimarisi" açısından ayrıca önem taşıyor... YAPEX'de bu yıldan itibaren bazı ürün grupları da, kendi özgün sektör tanımlamaları ile artık fuarda daha da önemle vurgulanacak, büyütülecek ve profesyonel ziyaretçileri ile buluşturulacak yeni kategorileri oluşturuyor.

ypx►new age olarak tanımladığımız bu yeni yaklaşımında ve yeni döneminde, YAPEX Fuarı'mızda 8 yeni kategorialtında fuarın tüm sergileme, tanıtım ve etkinlikler programını geliştiriyoruz. YAPEX'in yeni döneminde, fuar alanımız Antalya Expo Center'ın büyütülerek yenilenmiş ve altyapısı geliştirilmiş yepyeni salonlarında farklı bir YAPEX bulacaksınız.

İLETİŞİM

Organize Sanayi Bölgesi 2.Kısım 23.Cd. No: 3 Döşemealtı / ANTALYA / TÜRKİYE

+ 90 242 258 18 58 - alanyali@alanyaliahsap.com.tr

Tüm hakları saklıdır.

© 2024